Monday, October 18, 2010

@-* kita dah dapat idea untuk homemade choc....

Posted by kami zuzi ... at Monday, October 18, 2010
Reactions: 
kita mesti berusaha...yeay! finally saya dah dapat idea nak buat choc yang comel2 itu...

oh, saya sangat ske ok... 
bahan2 sudah dikenalpasti...

tinggal kena buat kiraan sahaja...
buat sendiri adalah lebih satisfaction mungkin...

but, buat sikit2 dahulu, barula banyak2...nnt tak jadi, takdela ko nak merana tak tentu pasal kan...
takdela ko kata "ala, membazirnya...apa ni...dahla tak jadi..."
tidak mahu begitu ok...
so, tomorrow ok je kalau nak start... beli 5 bekas dulu ke...choc yang kecik2...


pastu nak mix letak yang ada gamba bunga, love2 ke... haish! ske.....
tak sabo ler

semua ni aku buat untuk souvenir... harap2 menjadi la kan...

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei