Monday, October 25, 2010

@-* bila esOk 26 ... just 1 mOnth Only lagi ....

Posted by kami zuzi ... at Monday, October 25, 2010
Reactions: 
salam...
hadui2... bile esOk 26... tinggal lagi 1 bUlan sajO lagi ...
dup dap dup dap ...
adakah apakah ... interview atau apakah ... pindah umah atau pindah bilik ... dapat pakwe atau gefren baru ... gila la...
hehe... just wait n c lOr ... jap je lagi nak tunggu 1 mOnth 1 day ...
erm... semuanya tak siap lagi ... fadan dengan muka anda yang tak bape nak cOmel itu... hehe ...
lOr tetibe mendapat berita sedih yang kelaka ... memang tak leh blah tul la akak aku tu... dunia pompuan ... ngeh ngehngeh...

apa yang kOrang rasa kalau tinggal 1 bulan 1 hari ... entahla ... mesti akan tension jadinya ... yela, macam2 kan ... nak edit itu ini, nak packing itu ini ... aduhai ... gementar .... macam nak p lOndOn ja gamaknyer....
biasa la oRg yang tak pernah naik kapa terbang ... memang jakOn sedikit ... lalalalal .... adakah ini  yang ditunggu .........

TUNGGUuuuuuuuuuuuuu.......

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei