Monday, February 28, 2011

28 feb 2011

Posted by kami zuzi ... at Monday, February 28, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
bulan februari 2011 dah melabuhkan tirai penamatnya ...
cepatnya ...

dah 3 bulan 2hari upenye aku dengan my hubby ...
cam jap jer ... tapi cam ase lama ... cam ne tuh ...

skang ni tengah duk ketagih dengan felt craft ...
tengok org lain wat comel2 ... sangat2 ... geram seyh ...
teruskan usaha anda ... saya juga ...

huhu ...
tapi agak memenatkan tapi menyeronokkan ... ske ske ....

Friday, February 25, 2011

Alhamdulillah .... dapat order ckit2 .... hepi ...

Posted by kami zuzi ... at Friday, February 25, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
as salam ...
salam jumaat penuh barakah ...
alhamdulillah ada rezeki masuk semalam dan hari ini ...

alhamdulillah, ada rezeki untuk saya ... juga untuk rakan2 lain yang beronline berbisness ... hehe... walaupun ini baru permulaan, tapi cam seronok bila ada yang sudi menempah .. terima kasih yer ..

paling banyak yang BEAR comel ni ... hehe ... ske ske ...

sape2 nak order bolehla .... dipersilakan ... datang ke KAMI ZUZI SHOP di facebook saya  ... Klik link di bawah untuk add .... sebarang tempahan boleh PM saya ...

terima kasih pada yang add ya ... dialu2kan ... jgn malu jgn segan ...

yang terbaru saya buat hair clip ini ... sangat seronok ok ... 






okla... thanks ya ... weee ;)

Thursday, February 24, 2011

key chain bear dari felt craft

Posted by kami zuzi ... at Thursday, February 24, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
as salam semua
malam tadi saya berjaya menyiapkan 2 felt craft untuk customer saya ...
dia nak yang macam ni ... jap eik saya upload ... comel bukan 
(masuk, angkat bakul sendiri ...) lalalala ...
tapi tula, saya tak expert lagi nak wat dengan laju ...

inilah hasilnya ...
taaaaa........ rang !!!


comel kan ... hahaha...
sape nak order bolehla jenguk dan PM ke KAMI ZUZI SHOP
terima kasih semua ...
eh, bear ni satu rm4.50 jer ... beli banyak leh dapat murah ckit ... hehehe

saya semakin bosan dan bosan ...

Posted by kami zuzi ... at Thursday, February 24, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
as salam semua ...
saya semakin bosan dan bosan dan bosan ...
stress giler asenye bosan2 ginie ...

semua org kelua, semua orang jahat ... boleh kata gini ...
menci r, cam bosan kot ... eee... menci menci ...

tak ske tak ske .... nak keje lain, nak study, nak study ....
arghhhhhhhhhhhhhhhhh ............jiwa tertekan .......

Wednesday, February 23, 2011

Felt Craft yang comel sangat2 ....

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, February 23, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
As salam ...
Saya sudah mula menjual dan mengambil tempahan secara kecil2an untuk FELT CRAFT - HP Strap / Key Chain ...
ini contoh2 felt craft yang comel2 itu ...

 cutey gegirl ... buat key chain la cantik .. boleh tempah ...
sila klik link ini untuk tempahan ... di FB
 ghost casper ...
tempahan di FB KAMI ZUZI SHOP

 ini LOVE ... buat HP Strap pun comel sangat2 ....
nak order di FB KAMI ZUZI SHOP

 ini teddy bear comel ... hehe ... boleh buat key chain letak kat kunci kete ke... gantung kat kete pun boleh ... comel ngat2 ...

 LOVE - HP Strap ....
for my new beginning ... ada PROMOTION PRICE RM3.00 (each)
RETAIL PRICE RM3.50 (each)
Limited Stock, each unit diff design ...
nak boleh PM di FB KAMI ZUZI SHOP

 ini lOve bentuk special skit ... yang ni boleh juga untuk tempahan ...

 inilah yang saya telah buat ...
all diff kind of design ... comel ngat2 la ..

 ini PINKY LOVE ... my for my fren dia tempah ...
sangat comel .... buat HP Strap ...
kOrang kalau berminat boleh PM saya di FB KAMI ZUZI SHOP
tempahan hanya secara kecil2an sahaja ... harga boleh runding ...
bOleh juga buat gift untuk wedding .... comel tau ... lain dari yang lain ...
Zaman dah berubah .. ceh!! kunun la ayat tu ...
thanks semua ....

Tuesday, February 22, 2011

kepala sakit ....

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, February 22, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
asal ngadap PC je mata ni macam nak tersembul ...
pening .. sakit ...
ase nk tido, baring2 ja ...

hah! tensen !!!

Friday, February 18, 2011

wEee .. my name is brownishlicious ....

Posted by kami zuzi ... at Friday, February 18, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
selamat pagi semua ...
my name is Brownishlicious ...
saya kawan kepada Pinkypurplelicious ...

brownishlicious ni my hubby punye ... special for him ... my 2nd la ...
bukan my 2nd hubby ... tapi my 2nd FELT CRAFT ...

kenapa ntah syok sangat buat benda alah tu ... sungguh melekakan terus tido lambat dan bangun lambat ... hahahaha
tapi takpe, akan dibuat pasaran ... wee yuuu
eh, lupa plak nak show Off brownishlicious .. 
jap jap ... pejam mata cepat2 ....
ta... rang !!!
 ini masa brownishlicious dah nak kena jahit ...

 dah half jahit, masukkan fiber bagi gemuk ckit ... wee....
 wa ... saya kat bulu teddy tuan saya la ... keciknya saya ...

 saya dah baring ... jgn jeles ...

wa ... skang pinkypurplelicious dah ada kawan ....

hahaha ... mmg gila la kalau aku duk melayan wat benda ni jer ...
aku dah decide untuk mengambil tempahan secara kecil2an sahaja ...

sebenarnya ada lagi 1 aku wat malam tadi ... LOVE ... korang nak tengok ke ???
nntila eik jap agi ... nak wat keje  dulu ...

nak tempah gtau la ... hehe ...

Thursday, February 17, 2011

my 1st Felt Craft ... my name is Cupcake Pinkypurplelicious ....

Posted by kami zuzi ... at Thursday, February 17, 2011
Reactions: 
2 comments Links to this post
yeay !!!

akhirnya saya berjaya juga membuat FELT CRAFT saya ...
my 1st : my name is CUPCAKE PINKYPURPLELICIOUS ...

nak tengok tak ??
nak ke taknak ke ... tetap nak shOw Off jugak ... lalalala ...
walaupun my 1st tu agak buruk penjahitannya ...
sila lihat ... ta....rang !!! ...

 ini lepas saya jahit topping dia ... agak serabut jugak ...

ini bila dah jadi ... My Name is PINKYPURPLELICIOUS ...
"hubby saya kata ..."makan pun sodap!" 


 ini bdn belakang saya ... boleh juga buat BACK STITCH nama ... takpun tampal nama ...  agak tidak kemas bukan jahitannya ... bukan agakla kot ... tapi mmg berselirat .. lilili

 saya dah baring atas carpet tuan saya ... lalalala

 saya dah get ready to sleep tight2 .... so sleepy but hepi yippa yippa ...

 saya digantung di beg tuan saya untuk pegi tempat keje ... lalalulu ...

hasilnya itulah ... best tau buat FELT CRAFT ni ... satu kepuasan ... sebabkan ianya sangat comel ... tapi kena kreatif ...
mlm ni saya nak buatkan satu untuk hubby saya ... hehe
my 2nd - yesterday ... InsyaAllah

barang2 tuk FELT CRAFT suda sampai ... yuy ....

Posted by kami zuzi ... at Thursday, February 17, 2011
Reactions: 
6 comments Links to this post
as salam ...
yuhu ... barang2 FELT CRAFT saya sudah sampai ...
ske ske ...
thanks to KEDAI SUS atas barang2 itu semua ...

inilah barang2 nye ...
jeng jeng jeng ...


 ini FELT ... ada 15 kaler semuanya ...

 inilah barang2 yang saya beli ... yu hu ....

pastu saya dah tak sabo2 nak buatnya ...
jOm lihat entry after this ..

hasil dari bahan2 ini ... lululu ...

Wednesday, February 16, 2011

kan best PC boleh bluetOoth dgn henpon ...

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, February 16, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
as salam

eh, betul ke takde PC yang takde bluetOoth ???
aku kan buta IT ... kesian ... nama je keje kat syarikat IT ... tak tak ske amik tau pasal IT

RUMIT !!!
tapi PC aku ni ... takleh pun bluetOoth ... kikiki 
kan senang kalau nak masukkan gambO dari henpon ... ini idak ... kena kuarkan memOry card, pastu masukkan lam card reader, pastu cucuk kat USB CPU PC ... pastu kalau hang ... lagi cam haram ... erm, susahkan 
adakalanya teknologi tidak memudahkan ... lalalala ... sesedap mulOt kO nak cakap jer ...
lalalalala ...

eh ... follower saya dah ada 40 ...

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, February 16, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
as salam ...

Salam Maulidur Rasul buat semua .... semalam la ... 15Feb2011 (12 Rabi'ulawal 1432H) ... huhu
eh, follower saya dah ada 40 ... mcm tak percaya jer ...
nnt saya fOllow anda semula ok ...

sebab jrg sgt la nak open blog ni ... tapi la ni dah macam nak bergiat semula ...

ala, blog ni peribadi jer... bukan cite best pun macam blog2 lain tu ...
apa pun ... thanks pada yang ikut saya ... hehe

selamat ceria2 selalu ...

Monday, February 14, 2011

barang2 yang saya dah jual & akan jual nnt ... comey ...

Posted by kami zuzi ... at Monday, February 14, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
macam biasa ... la ni saya dah buat bisness kecik2 ... hehe ...
masa mula2 dulu saya try jual brOoch cOmel ... dari felt punye material ... la ni mmg tengah hOt la ...
ini dia .......



pastu saya jual ini pulak ... red apple note book ... ada 4 lagi available ... huhu..
pun comey gak ....


dia boleh buat note book atau bookmark ... huhu .. sOoo sweet ...

then, pas ni saya nak jual ini plak .... 
hair clip yang cOmeyyyy ...
murah saja ... RM3.50 satu ... (exclude postage ...)


dengan ini saya akan jual ...
Fridge magnet - sunflower n animal soft cotton



comel2 kan ... hehe .. semoga saya terus disokong dan berjaya ...

tapi wat masa ni saya jual kat FB je dulu ....

petang sudah melabuhkan tirai ...

Posted by kami zuzi ... at Monday, February 14, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
as salam
petang sudah melabuhkan tirainya ...
dapat makan pisang goreng mesti sodapkan ...
seyes liiiii dah malas nak wat keje walaupun ada je kejo nye ...

erm, kepala otak dah duk pk nak benti keje ...
jadi apa ???
haus waif ke ???
duit duit duit ...

aku mate real istik kah ???
eh, dunia skang mmg kena apa2 pun pakai duit, jadi kalau takde tu susahla ...
nnt emergency ha! kelam kabut nak korek duit kat mana ... 
kuikuikuikui ...

apa nak buek eik ???

yeppa .. layout baru saya ...

Posted by kami zuzi ... at Monday, February 14, 2011
Reactions: 
2 comments Links to this post
as salam
yeppa yeppa ...
layout baru blOg saya ... saya ske sebab ianya comey ...
saya memang pantang dengan benda2 comey ni ...

ok tak kOrang ...
hehehe ...

inilah header n fOoter nye ... cOmel kan ...



ske ske ske ...
 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei