Thursday, February 17, 2011

barang2 tuk FELT CRAFT suda sampai ... yuy ....

Posted by kami zuzi ... at Thursday, February 17, 2011
Reactions: 
as salam ...
yuhu ... barang2 FELT CRAFT saya sudah sampai ...
ske ske ...
thanks to KEDAI SUS atas barang2 itu semua ...

inilah barang2 nye ...
jeng jeng jeng ...


 ini FELT ... ada 15 kaler semuanya ...

 inilah barang2 yang saya beli ... yu hu ....

pastu saya dah tak sabo2 nak buatnya ...
jOm lihat entry after this ..

hasil dari bahan2 ini ... lululu ...

6 comments:

saya_arief on February 17, 2011 at 10:20 AM said...

nak kasik present kat kite ke kak?
;p

omeinzla on February 17, 2011 at 11:00 AM said...

nak ke? lululu .... tapi pembuatannya takla terlalu cantik ...cuba tengok entry lepas yang tajuk ni ... kuikuik ....

saya_arief on February 17, 2011 at 11:03 AM said...

kite bagi alamat teros la senang.
;p

omeinzla on February 17, 2011 at 11:17 AM said...

hehe... tapi akak tak tahu la bile boleh siap ... try ok ... sebab satu tu pun nak buat malam jer... hahaha... nnt akak buat satu ... dah siap akk gtau ... nak leave ur address here pun boleh jugak .....

saya_arief on February 17, 2011 at 11:20 AM said...

gurau je.
:D

omeinzla on February 17, 2011 at 11:22 AM said...

ala ala ... hahah ... nnt dah siap akak gtau ,... apa2 sahaja ok ....

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei