Wednesday, December 29, 2010

\0-o/ nak wat surprise kat kawanla ... nak bg cupcake .. how ???

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, December 29, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post

aduh!!! kenapa takleh nak post lagi ni .... marah ni marah ni ....

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, December 29, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post

Tuesday, December 28, 2010

wa .... dah tuka layOut pun still xleh nak pOst ke .... why my blOg ni .... eeEeee ....... stress !!!

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, December 28, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post

kenapa tak boleh post nie ??? bOleh tulis tajuk je ke ???

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, December 28, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post

Wednesday, December 15, 2010

\0-o/ hari jadi saya hari ini ...

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, December 15, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
assalamualaikum semua ...

hari ini 15 dec 2010 - rabu
hari ini adalah hari jadi saya ... malam tadi my hubby balik keje terus wish kat saya ... bestnye ... terima kasih hubby sebab ingat my besday ...

kat FB plak ... pergh!! ramai gile yang wish ... senang hati sangat walaupun hati tak bape nak senang ...
hari ini genap saya 24 tahun ... dengan status baru saya menyambut hari jadi saya ... wahu ... sangat ske ...

Alhamdulillah Allah masih lagi beri peluang kepada saya untuk menjalani hidup di atas muka bumi ... bagi saya peluang untuk bermuhasabahkan diri ... bertaubat kepadaNya ...
tibe2 saya teringin nak makan kek la... kan best kalau saya pandai buat kek sendiri ... huhu

apa pun ... selamat hari jadi kepada saya ...
Moga Allah Merahmati UmatNya ... Amin

Friday, December 10, 2010

\0-o/ selamat pengantin baru saya ... hehe

Posted by kami zuzi ... at Friday, December 10, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam semua...
tetibe je mOod tu dtg nak uplOad gamba saya dah jadi pengantin ... macam tak percaya pun ada ... dan ada juga yang tak percaya saya dah kawen kan ...
terima kasih mr suami kerana menerima saya dengan seadanya ...

terima kasih semuanya terutama buat family yang tersayang, yang banyak bertungkus lumus dan berpenat lelah untuk majlis saya ... alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan selamat ... amin

hujan rahmat dipetang jumaat pada 26 nov 2010 telah menyaksikan majlis pernikahan kami yang berjalan dengan selamat ...

juga disaksikan dengan saudara mara ... adalah tersangat ramai ... hanya debaran yang dirasai ... tak mampu nak di cakap dengan kata2 ... adalah sangat sayu hati ini dirasakan ...

ni masa majlis saya dan suami (zla n zul) - 27 nov 2010 ...

lagi satu gambar kami outdoor photoshoot ...
saksikan ..


hanya ini sahaja ... doakan kebahagiaan kami hingga ke syurga abadi ... amin

Wednesday, December 8, 2010

\0-o/ setelah bertukar status ...

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, December 08, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam semua
wah! sudah lama tidak mengupdate blOg ku ini ... lululu 
setelah bertukar status bermula 26 nov 2010 - jumaat dari single - married ...

huhu ..
kehidupan selepas berkahwin adalah lebih mencabar ...
ada suka ada duka
so, pada sesiapa yang nak berkahwin kena perlu betul2 bersedia mental dan fizikal ...

memasak itu penting ... huhu ... jangan jadi cam saya , nasi menjadi bubur ... mendapat suami yang tak cerewet... nasib di telan gak ...kikiki ...maaf mr suami ...
tapi mr suami masak sedap ... huhu ....

hari ni 8hb dec 2010  baru den setat keje ... dengan malasnya dengan gaji yang tak masuk lagi ... hurm ...
 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei