Monday, April 25, 2011

Car charm - flora n fauna

Posted by kami zuzi ... at Monday, April 25, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
yop yop yoroy

hehe
jomla nengok ni pulak
order dari NurulAkmal NUrul
i like.. u ???





saya ske banget seh ..
tapi asenye ni limited edition punya decoration

hehe..
nak order boleh ke FB saya di :KamiZuzi SweetCraft
terimas

MySpace
 

Wall Deco - for my mother n father in law ...

Posted by kami zuzi ... at Monday, April 25, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
yip yip yorey

ini pula 
Wall Deco
Actually my sis in law nak hadiahkan to her parents.. anniversary 37th ... hehe

yom nengok 

ia boleh juga buat car charm ... testing kat kete hubby .. huhu







hehe
tomeykan ...Ya Ampun... jgn perasanla wahai diri sendiri.. haha

huhu.. 
nak order boleh ke FB saya di : KamiZuzi SweetCraft
terimas

MySpace

Order dari Shida Cda ...

Posted by kami zuzi ... at Monday, April 25, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
hip hip

nah, ni pun nak sajikan dengan order dari customer ..
nengok jela yo ..

medium pillow - cutey gegirl
keychain - love
hp strap - love
car charm - love

all decorations theme is love ..


tomey dak ... kukuku

thanks ya ...
nak order leh ke FB saya di : KamiZuzi SweetCraft
terimas
MySpace 

Rosette Flower Felt - Hairclip, Magnet & Brooch ....

Posted by kami zuzi ... at Monday, April 25, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
hip hip
disebabkan nak copat dan lama tak update...
ku sajikan dengan gambo saja ok ..

Hairclip Rosette Flower Felt





Magnet Rosette Flower Felt





Brooch Rosette Flower Felt
apa macam
manyak geram ka.. hehe

nak order leh PM di FB : KamiZuzi SweetCraft
Terimas
MySpace 

Friday, April 22, 2011

Special from KamiZuzi SweetCraft - Rosette Flower Felt ...

Posted by kami zuzi ... at Friday, April 22, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
hye hye semua
salam jumaat penuh barakah ... insyaAllah

lama sangat dah tak update ... jom2 update ....

satu penghasilan istimewa dari saya ...
Rosette Flower Felt

jommmm .......






hehe... geram tak tengok ...lalala ...


thanks 


MySpace

Friday, April 15, 2011

INFO INFO !!!

Posted by kami zuzi ... at Friday, April 15, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
hye

for info ...
FACEBOOK saya sudah bertukar nama dari KAMI ZUZI SHOP ------> KamiZuzi SweetCraft 

tukar nama sahaja ... jadi kawan2 semua harap dapat terima .... thanks 
ini link dia ...

anything nak order, nak tanya ke.. boleh PM saya di  


KamiZuzi SweetCraft <--- klik sahaja

Terima kasih semua ...

MySpace 

broadband casing dan car charm ....

Posted by kami zuzi ... at Friday, April 15, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
hey hey hey
 yop yop yop

ini dia bb casing dan car charm LOVE
bb casing order dari masniwati jemali
car charm LOVE dari shida cda
jom tgk 


comel ???
wee .. ske ke?
boleh ke FB saya di Kami Zuzi Shop
terimas

MySpace

medium pillow ...

Posted by kami zuzi ... at Friday, April 15, 2011
Reactions: 
2 comments Links to this post
hye hye hye

actually ini entry adalah untuk bantal sederhana saiznye ...
medium pillow : 4 segi sama + love
sweet u ... auw !!
order dari ms cunndaa a.k.a nurul haida
ini blog dia ... dia nak bagi pada pemenang dia untuk contest gaya kot ... hehe
sila klik disini ...

MySpace 

ini dia pillow itu  


itu sajo la dia order ... huhu
thanks ya cunndaa yang cun ... hope u like it ..

berminat boleh ke FB saya dan PM disana ...
terimas
MySpace

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei