Wednesday, January 26, 2011

alhamdulillah .... tetapi

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, January 26, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
as salam
alhamdulillah ... harap2 nye my docs yang dah di godek2 dengan undelete ada seperti biasa ...
tapi tula ... erm...ada jugak yang ilang ... takpela ...

lupekan la semuanya ... apa yang penting, jap agi nak kena separate kan mana yang berkenaan mengikut folder yang baru ...
bisla ...mesti ko pening nnt .
oh tidak mengapa !! asalkan ianya berbaloi ...
menangis2 saya malam tadi ... sampai kepenatan bermain teddy bear sehinggakan ketiduran ...

jom kita buat keje ... yok yok 

Tuesday, January 25, 2011

aduh ... lagi stress

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, January 25, 2011
Reactions: 
2 comments Links to this post
as salam

aduhai ... lagian stress deh !!
sudah lama tidak boleh post kat blOg ni ... ni setelah bOss tukar ke UBUNTU ... boleh plak dia buka ...
tapiannya ... 

saya lagian stress deh !!
habis file semua kat dalam my documents di PC ini hilang ... koruppppppttt ....
aduhai ... lagian tungguan sama boss nya ini ...

harap2nya dapat dipulihkan semula ... memang sakitla kalau hilang semuanya ....
lagi2 akaun.... aduhai ... mau pengsan mau key in ... selak file2... segala kertas2 ...

eeeeee ... nggak ada perkataan yang boleh nak ditafsirkan bagaimana ...

lagian sedih ??? pun nggak ....
lagian marah ??? untuk apa ???

argh hhhhhhhh !!!!!
help me ..................

Wednesday, January 5, 2011

kenapa tak leh post entry nie ???

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, January 05, 2011
Reactions: 
2 comments Links to this post
 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei