Friday, November 19, 2010

*-* asyik lupa je la...

Posted by kami zuzi ... at Friday, November 19, 2010
Reactions: 
3 comments Links to this post
salam
sejak menjak aku nak jadi bride to be nie...asyik lupa je la manyak mende...
lagi2 yang berkait dengan opis, kena tlis nie...kalau tak memang banyak yang terskip la....
eh, pening la kepala aku gini...
mana nak pk dah...

Tuesday, November 16, 2010

*-* camne nk jd "bride to be" yg hepi...

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, November 16, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
erm... apala.. bride to be ni kan.... eyes nye swallOw... so craziey kan...
how tO be "bride tO be" yg hepy eik ???


pleaseeeeeeeee.... dOwn!!

Friday, November 12, 2010

*-* walimatul urus KAMI .. zz

Posted by kami zuzi ... at Friday, November 12, 2010
Reactions: 
3 comments Links to this post
salam semua...
wah! saya annOunce dulu kat blOg ...sebab, kat blOg tak bape nak surprise sangatkan ...
kat FB plak nex week...

saje je nak menggedix kOt nak kabo2 kat blOg..
cuma nak bgtahu je...pada 26 November 2010 ... sabtu ...


semoga majlis kami berjalan dengan baik. doakan...amin...


*-* mana best eik ? english ke malay

Posted by kami zuzi ... at Friday, November 12, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
erm
duk tinggal 2minggu lebih kot...tapi, dah jadi bercelaru nak decide yang mana..hehe
english ke malay

tapi tetap putih...putih suci bersih.. i like ...
kalau english, more simple, kalau malay, more to complicated.. 

dua2 jela...mana satu eik?

*-* pagi yang rasa nak marah!!!

Posted by kami zuzi ... at Friday, November 12, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
haish! rasa nak marah sebab banyak perkara...
antaranya, result exam aku bulan mei 2010 masatu yang tak diupdate2 lagi...sudah report pun tak gak buat keje...ni yang nak marah nie

pastu nak marah lagi pasal baju tuuuuuuuttt saya yang tak siap lagi katanya... huhu...isau nye kalau baju tu kecik sangat ke.. dahla keding...ish2....
nnt kena marah plak dengan sidia...tidak!!
pastu apa lagi eik sebab aku marah nie...erm, sampai dah lupa...

tapi kelaka la....boleh aku bangun lambat tadi...7.30pg baru aku bangun..pastu tunggu hosmet mandi, 7.40 baru turn aku mandi, pastu siap cepat2...macam katun..haha

pastu sampai opis lambat 5 minit jer..terrOr kan...
huhu...
so, pas ni boleh bangun lambat agi...selalu ada org kejut...hari ni dia tak kejut..takpe, tak salahkan pun...takkan nak harap org kejut kot hari2...banyak cantik muka kamu...lempang nnt..
haha...kalau marah, buat apa eik best...
marah org balik la...mesti best kan...i like to make someone mad... hahaha

Wednesday, November 10, 2010

*-* bile time2 gini, mimpi pun pelik2 ...

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, November 10, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam semua
kelaka la aku ni... apa la yang otak aku pk kan sebelum tido, tapi yang pasti malam tadi tido best ... sebab semalamnya tak cukup tido, jadi bila mata dah ngantuk, kepala plak dah ada di atas bantal... tutup lampu, message2 tersayang terus tido...
boleh aku mimpi aku nak tunang ... plak tu, pakaiannya cantik giler la... gamaknya macam nak kawin dahla... hahaha

pastu paling kelaka... tetamu dah sampai, tapi aku tak siap lagi... boleh lagi kejar2 sana sini...
baju tak iron lagi, tudung la semua... kelaka la betul...

last2 aku terjaga..potong stim betul la...
tapi aku ase kelaka la... haha

Tuesday, November 9, 2010

*-* salahkah aku ...

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, November 09, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
banyaknye dugaan di saat hari2 itu bakal menjelma ...

tetapkanlah hati kami berdua Ya Allah
jauhilah kami dari perkara yang sukar kami tempuhi Ya Allah

semoga kami terus tabah dan sabar menerima segalanya Ya Allah

*-* persediaan ???

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, November 09, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
aduhai...cukupkah persediaan ku ???
persediaan apakah itu ???

jeng jeng jeng ...
segala macam rasa sepatutnya ada, tapi macam tak rasa apa2 jer... haha... bOleh ke camtu ???

tinggal lagi mcm tak sampai 3 minggu jer ... yeke ???

Monday, November 8, 2010

*-* memang aku rasa sakit hati ...

Posted by kami zuzi ... at Monday, November 08, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
erm, memang aku rasa sakit hati tak tentu pasal nie..
mati2 la aku ingat gaji dah masuk... tapi, upenye belum... nie dah 8hb...
patutkah aku laporkan pada yang berkenaan...
sebab aku rasa macam sakit hati sangat kot...

semakin takut ni...
erm...
tak tahu la apa nak jadi... perlukah aku bekerja di tempat biasa2 sahaja...
aduh...dahla memang tengah nak guna duit ni...time ni la dia nak buat hal...

nie la jadinya jika hanya bergantung pada org...
mungkin ada yang lebih teruk nasibnye dari aku... aku tahu... tapi aku macam takleh nak terima la...

pening aku ni....
eee...sakit hati tau...

Thursday, November 4, 2010

*-* hepi deepavali

Posted by kami zuzi ... at Thursday, November 04, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
hepi deepavali to all ...especially indian ...


ingat deepavali, ingat plak maruku...dapnye... kuih batu eik...ala, yang kacang hijo tu...yang kalau baling kat dinding pun tak pecah..hebat kOoo

macam ne nak makan eik? ntah, aku pun tak tahu... haha

jap, aku try gOogle kuih batu...eh, yela kot namanye kuih batu...haha..ala takde..salah nama kOt...nnt nak wat entry tajuk : kuih deepavali... 

Wednesday, November 3, 2010

*-* tinggal lagi beberapa minggu jer...

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, November 03, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
wahu wahu...
kenapa eik aku selamba jer...padahal tinggal lagi beberapa minggu jer.. tak lama dah lagi...
preparation pun tak siap lagi...
boleh tak taknak pk ???
tak ske la pk pk pk .... tapi kena kot ...
kOrang tOlOng pk kan bagi pihak aku... aku suh, sO, kOrang janganla nak bantah cakap aku ok...!!

hahaha...
itu tak beli lagi, ini tak cari lagi, itu tak tempah lagi, ini tak cari lagi ... bis la...pening!
 

Tuesday, November 2, 2010

*-* bila kesabaran ku teruji ...

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, November 02, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
1 malaysia
aduhai... tak tahu la nak kata terbakar camne otak nie...sakit !!
laptop ku dilanda virus yang sangat teruk... bis aku cucuk pendrive n memory card ...semuanya CORRUPT !!!
nak menangis pun tak guna, nak menjerit pun bukan leh selesai masalah ... diam jela ...
solat ... sampai kena hantu tindih malam tadi...
tapi malam tadi, selepas ku dilanda dengan kebakaran laptop ku... terus aku tutup laptop tu...aku nak salahkan sape nie... buntu la...takpela, salahkan diri sendiri...

so, after this, sape yang pinjam laptop aku tak boleh nak cucuk2 pendrive ke ape ke, kad ke, kad ATM ke...eh! tak boleh tak boleh!!! 
bukan aku kedekut atau apa... tapi, tak nak menjahanamkan lagi pendrive korang...

sabar la sayanggggggggggg
malam tadi, boleh aku mekap2 plak...belajo ler gamaknye...macam kelaka... hehe...tapi, cubaan yang baik, dengan gigih tapi menggigil aku nak pakai bulu mata... tapi tantek...hehe

ske2... cuma blusher je tak jadi ... eyeliner kena kasi tebal, dengan eyeshadow kena kali lagi pekat sikit ... hehe
sebenarnya mekap nie, membuatkan diri bertambah yakin... hehe

terima kasih kamu membuatkan saya jadi perempuan mekap... nak jd babydOll

Monday, November 1, 2010

*-* saya jadi arab semalam ...

Posted by kami zuzi ... at Monday, November 01, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
wahu wahu...have a nice monday.... oh TIDAK!
semalam saya pegi wedding my schoolmate...
saya memakai abaya..eh ke jubah... tapi memang yang stail arab punye la...
siap ngan selendang nyer.. tutup mukanye ada, tapi tak pakai...
tapi tula, saya tak amik gambar pun...hahaha

pegi ke pantai terbang2 saya...oh TIDAK!
bukan saya, tapi baju dan selendang saya... hehe

tapi saya sangat ske memakai jubah tu...walaupun hitam, tapi nampak selesa...
eh, bukan nampak, tapi memang selesa
tapi sy perlu membeli seluar slack bewarna hitam la...semalam, saya main pakai berwarna biru tua sahaja...selamba ba ba la...

nnt saya nak photoshoot dengan jubah tu...weeeeeeeeee
tak saba ok... lalala

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei