Thursday, March 31, 2011

Acrylic Felt - Small Pillow .. comell

Posted by kami zuzi ... at Thursday, March 31, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
selamat rakan2 semua

mlm tadi gila tgk warna kain acrylic felt tu .. sekali tu gatal minda, terjahit la benda comel ini ...

ukuran : +-5cm x 3cm sahaja
so, boleh buat untuk keychain la...

memang comel (hahahaha, masuk bakul, angkat sendiri ....sebab takmo nyusahkan org ... hahahahahah)

MySpace 

jom nengok ...




comel comel comel ...
dah jom ke fb saya ... di Kami Zuzi Shop

terima kasih

MySpace 

Handphone Casing - Felt Craft

Posted by kami zuzi ... at Thursday, March 31, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
hye semua

ini hp casing saya ... 1st trial ... weee...
dalam dia lapis dengan kain cotton polka dot yang sangatla comel...
jom tgk

MySpace 

wee..akhirnya.. so sesape yang tetibe nak order dengan saya boleh PM saya ..
sila jenguk Fb saya di Kami Zuzi Shop 
terima ksih semua

MySpace 


bookmark ... felt carft

Posted by kami zuzi ... at Thursday, March 31, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
hye.. lama dah tak update kan ... ala, baru 2 hari... jom nengok 
ini bOokmark order dari customer saya Siti Aisah Binti Mat ...
dia minta buatkan 2 bOokmark ... ini dia ...
comel tak ???



ske ke? nak? boleh beli ... hehe
jom ke fb saya di Kami Zuzi Shop

thanks

Tuesday, March 29, 2011

Wall Deco -- so sweetttttt

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
4 comments Links to this post
weee .. \*.^/

ini order dari cik maisarah pinky
dia nak bagi hadiah ke guru beso dia sempena majlis perpisahan dia bis praktikal kat sekolah dia la ....

dia minta design, n kaler tu semua ....
saya yang decorate ... jom nengok ... saya ske ...
hehe... comellllllllll

MySpace 
huhu... saya ske sangat tengok tau bila dah jadi ... hehe

korang ske ... boleh je nak order ...
jom ke FB saya di Kami Zuzi Shop
terima kasih ...

MySpace 

Cup cake felt craft

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
nyum nyum nyum ...
eh, korang jangan makan plak ...
bisla mati tercokek .... uhuk uhuk !!

ni dia ... nak ke ??
comelkan ..............


nak ke? leh order ...
jom ke FB saya di Kami Zuzi Shop
Terima kasih

MySpace 


brooch reben ....

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
hehe
ni namanya reben ada pin di belakang ...
hahahah... kelakar tak ingat dunia ...

ini dia ....


hahaha.. gambar nak besar ... nntla bile kite pakai selendang kita semat kat kepala tempurung kita ...

MySpace 

weee ........

crown hp charn ...

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam

ini pula hp charm - bentuk crown
order dari kasih nur anis ...(kalau tak silapla ...)

ada request nama bawah dia ...
hope dia ske 


comelkan ... nak order 
leh g ke FB saya dan PM saja di Kami Zuzi Shop 
terima kasih
 

hair clip lagi dan lagi dan lagi ...

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam

ini order dari Siti Hazwani
dia minta 4 set hairclip untuk anak dia ...
hope dia ske ...

ini dia ... wee \*.^/

ske ke?
nak ?? order la ... hihii
g ke FB saya di Kami Zuzi Shop

terima kasih

Love Hp Charm ...

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
ini pula 
hp charm - bentuk LOVE ...
jom nengok ...


ini pula request dari customer 
Big Love .. wee ....


ske tak ???
huhu, pning dah kepala den ...

nak order ?
boleh PM saya di FB saya di Kami Zuzi Shop

terima kasih

keychain & hp charm bear ... hehe

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam
tak larat nak tulis pjg2.. tgk jela eik ... hehe
ini dia ... bear keras yang high demand ... comel apa ...

asyik wat customer je punyer... sendiri punye tade ... kesian ....
hehe

ada 4 ekor ... kikiki \*.^/
comel ke tak ?? 
comelkan ... lalalala

nak order ???
sila ke fb saya di Kami Zuzi Shop
boleh PM ya ...

thanks

Thursday, March 24, 2011

3rd order dari customer saya yang setia ... tQ

Posted by kami zuzi ... at Thursday, March 24, 2011
Reactions: 
0 comments Links to this post
salam semua
pertamanya thanks to my customer : Nuur Ferdauss Binti Fazill
ini sudah ke3 kali dia order, harap dia ske la...

ini dia order tersebut
ada keychain, ada HP charm, ada hair clip

huhu...
ini jela order dia.. huhu... lama dia tunggu, thanks ya.. sowila ...

sesiapa yang berminat boleh PM saya di FB saya di Kami Zuzi Shop 
Terima kasih ..

 
 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei