Tuesday, March 29, 2011

Wall Deco -- so sweetttttt

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
weee .. \*.^/

ini order dari cik maisarah pinky
dia nak bagi hadiah ke guru beso dia sempena majlis perpisahan dia bis praktikal kat sekolah dia la ....

dia minta design, n kaler tu semua ....
saya yang decorate ... jom nengok ... saya ske ...
hehe... comellllllllll

MySpace 
huhu... saya ske sangat tengok tau bila dah jadi ... hehe

korang ske ... boleh je nak order ...
jom ke FB saya di Kami Zuzi Shop
terima kasih ...

MySpace 

4 comments:

cunndaa on March 29, 2011 at 5:35 PM said...

nice...
sy dah add awak, nk thu yg nie rm bape

kami zuzi ... on March 30, 2011 at 9:05 AM said...

cundaa : yang ini RM17 ....add di facebook ya ....

owlielolie felt craft on April 1, 2011 at 10:53 PM said...

it's very nice and cute :D

kami zuzi ... on April 5, 2011 at 10:18 AM said...

owlielolie felt craft : thanks ... hehe

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei