Tuesday, March 30, 2010

+++ gud news or bad news +++

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, March 30, 2010
Reactions: 
1 comments Links to this post
apa yang gud n bad tu...
erm, ala, biasa je...
saja tajuk kasi hangat je...

skang nie, dah macam tak tahu nak pilih yang mana kalau dapat...
mencuba nasib jela eik...
nak usaha, taknak jangan banyak dalih...
hahahaha...sakit hati je nak baca blog saya nie...

tapi memang la... hidup ni, sometimes membuatkan kita hepi n sedih

Monday, March 29, 2010

+++ pening +++

Posted by kami zuzi ... at Monday, March 29, 2010
Reactions: 
1 comments Links to this post
saya berasa tidak sihat pada hari ini...

peningnye kepala saya...
pinar2 bijik mata nengok PC nie...

Thursday, March 25, 2010

+++ hari dah nak ujan +++

Posted by kami zuzi ... at Thursday, March 25, 2010
Reactions: 
1 comments Links to this post
hari ni hari khamis...
cuaca petang ini adalah sangat mendung, di ++ dengan gemuruh..eh! ala, orang jawa kata "BELDEX, GLODOX" erm, ala bunyi petir...ha! guruh... cam bengong la saya nie... guruh pun susah nak ingat... hekhekhek...((kasi malu saja pada muka ini))

erm, ingatkan nak p LEISURE MALL jap nie... nampaknye, tak jadi ler jawabnya...
balik umah lagi syiok... makan laksa, burger, tido2... hekhek... banyakla ko punye tido wahai PUTERI...((sejak bile saya jadi puteri plak nie???, alahai nak perasan ckit pun salah ke???)) hekhekhek...

erm, PUTERI memang camnie... alahai, sendili taip pun asa mau terklua anak tokak nie eih...

so, kalau ujan lebat, kenala menatap muka opis nie lama ckit, baru pulang ke umah, disebabkan takde bawa UMBRELLA...dah henbeg i nie dahla nak nazak diluarnya...tula, org kata "DON'T JUDGE BOOK FROM THE COVER" - eceh, pepatah patah2 omputih plak la saya nie.. mak aih! boleh tahan mak encik... alahai tipah...................................

hari dah nak ujan...alamak, baju ada sidai la kat ampai umah...lelamaknya, kebasahan la... takpela, baju leh basuh balik kan... 
sabo jela mak minah tipah tapah oi...

eh, sejak bile saya pandai melalut nie...salah satu cara nak ilangkan tekanan adlah dengan menulis... kalau nak tulis novel tu, dulu ada gak terai.. tapi, dapat hanya dalam 30 pages gitula.... erm, apa boleh buek.. maleh..

eh, doala ujan nie reda eik...nak balik, ponat ngadap PC nie....
cian kat mata saya yang comel nie... ahaks!!

+++ Blog ku adalah yang kucar kacir +++

Posted by kami zuzi ... at Thursday, March 25, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
saya adalah menggunakan template baru yang agak tak cantik or memang tak cantik langsung kot... hekhek...


adalah sangat kucar kacir bile hendak menukar template baru ya...
saya ada lah membuat satu blog baru... tapi, masih lagi dalam proses... akan ku kabokan bile blog lagi satu itu menjadi...


entah, saya saje je nak buat taip2 nie...tibe2 plak , mood berblog nie muncul...
setelah membosankan diri dengan FB je...
cian juga pada blog... perlu juga diberi perhatian... hehehe...

bukan manusia je yang perlukan perhatian tau... apa la u oll nie... tak baik tau...


saya adalah sangat serabut...
nie kalau adik ang2 saya baca nie... konfom la dia kata "akak nie, asyik2 serabut, bosan..."


wek wek... ada aku kaco hidup ko ke? wek wek...

aduhai, mata adalah sangat mengantuk... menaip nie dah macam asam keping aku kat opis nie... mata memang dibawah lingkaran telah terbentuk... ditambah dengan usia yang semakin meningkat, lagila..


lagi2 ditambah dengan persekitaran di KL ni yang penuh dengan kepulan asap, tak kira la asap "KONTOT" ka, asap "KENDELAAN" ka.. aduhai.. duk sini, 1 hari dah membuatkan muka saya teruk...

kasihan....


erm, apa2 pun,harap pembaca tak pening kepala nak nengok blog aku yang berjawah agak buruk ni... hehe,,

SOKONGAN ANDA ADALAH DIPERLUKAN... 1 MALAYSIA la katakan...((jangan nak termuntah ok!))

+++ kuiz di FB +++

Posted by kami zuzi ... at Thursday, March 25, 2010
Reactions: 
2 comments Links to this post
saya adalah Tak Gedik :) --- ini adalah aku ske.... ---
hoorrraaayyy..!! anda tak gedik! kalau anda gedik semua org lari!! sbab time anda gedik, kawan2 anda akan gelakkan anda. time anda serius, dorg pun serious.. anda mmg best! :D

saya adalah PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR --- tak boleh belah batu belah betulll ---
anda pemalu, bersopan santun, dan sentiasa berusaha menjadi orang yang bersederhana (chewahh). apa pun yang anda buat anda akan ikut adat dan aturan. ke mana anda pergi orang akan tertarik dengan ke-originalan anda. walaupun ada yang mengatakan anda kolot dan tak up to dated, tu adalah pilihan anda dan anda suka begitu. teruskan usaha menjadi lebih baik.

ciri pasangan hidup saya ....bertanggungjwb,penyayang dan beriman --- amin ya Rabbal alamin... ---
tahniah!!pasangan anda adalah seorang yang bertanggungjwb, mengambil berat, mampu membimbing anda dan mampu menjadi nakhoda rumah tangga yang baik..kerana sifat2 anda ada padanya,,lelaki yang baik adalah untuk wanita yang baik dan sebaliknya...

pelamin ku... rupenya Belum Ready Lagi... --- sape kata??? jahat tau...---
Mak nak pesan kat ko Senah...kalau ko tak buang tabiat ko tu...jangan harap si Mamat nak jadikan ko isteri...kirim salam Senah ooiii...
 
saya mirip artis... Miley cyrus --- minah perah santan betul la saya nie...---
kmu adalah anak yg suka musik,nari sm elektronik laahhh......kmu adalah anak yg pendiam tp sebenar nya kmu bisa di bilang sedikit agak aneh.......

sifat saya dalam percintaan....Tak Peduli ---what? ---
Pasangan anda bukanlah segala2nya bagi anda. Anda masih punya kepentingan peribadi yang lain.

Monday, March 22, 2010

+++ jowo + malay version +++

Posted by kami zuzi ... at Monday, March 22, 2010
Reactions: 
2 comments Links to this post
salam
nyong wong jowo, orak reti ngomong jowo kayo "fasih" gitu...
ye emboh, nyong jowo "murtad".. haha

ma pren kata "ngomong jowo kayo alien"
o wala, melas temen di"canang" kayo ALIEN...
hahaha...
satu keunikan bila dapat cakap n faham bahasa jowo...
 

Wednesday, March 10, 2010

+++ kacO bilO +++

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, March 10, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
hidup ku kacau bilau
aku semakin stress
di tambah ((sebenarnya)) dengan mid term exam yang akan datang beberapa hari saja lagi...
ditambah dengan tak bis study lagi...
aku nie memang...
memang tak sedO diri betOi...
dahla subjek banyak kena baca... lagila aku bingung...
memang sOalan Objektif...
skali buat self test....tak pass kO.... ha Hambik...

memang aku tak ready lagi nie...
aku lebih ske subjek yang kira2... mudah...

tula, dulu taknak amik course math ke... kan bagus...
bia oTak aku biOl dengan nOmbOr plak...

hehehe...
bile la bOleh tak kacO biLo  nie...
akan ku tunggu...
kOrang tOlong tunggukan la ye... aku takde masa...
bOleh tak bagi masa kOrang tu kat aku...
aku yang tidak pandai urus masa

 
 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei