Monday, May 31, 2010

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙macam-macam

Posted by kami zuzi ... at Monday, May 31, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
wah! macam2 yang nak di pk kan...
pening2...

harap2 keputusan ku tepat...
betapa bingung nak pk...
apa pun...aku dah usaha... dah usaha pk semua... tawakkal jela..doa moga dipermudahkan semuanya... pening memangla...tapi, apakan daya... nak yang terbaik buat semua...

cuma memikirkan tentang study...so, jadi isau la...

should i suspended my study??? ((lagi lama la nak bis...))

i dont know... malas la nak pk...berserabut...amik je apa yang nampak baik di depan mata...setelah semuanya memberikan jawapan "amik je dulu"... 
moga mereka2 itu mendoakan kejayaan saya...

saya sangat takut...

Tuesday, May 25, 2010

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙alhamdulillah

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, May 25, 2010
Reactions: 
2 comments Links to this post
adakah saya benar2 gembira dengan pengkhabaran itu???

atau saya terpaksa gembira dan menerimanya walaupun banyak yang perlu saya lakukan... 
apakah yang perlu saya ucapkan...hanya Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah...

akhirnya saya keluar dari kepumpung ini...
perlahan2 saya kecapinya...

juga perlahan2 saya cuba untuk mendapatkan yang lebih baik dan lebih dekat...

terima kasih kepada pihak SYABAS kerana memberi peluang kepada saya...
hampir 5bulan penantian...dengan 2kali temuduga berperingkat...
tapi saya perlu mendapatkan yang lebih baik...

mudah2an...saya lebih baik di sana...doakan kejayaan saya semua...

MAK....ABAH.... terima kasih atas doamu...

Friday, May 14, 2010

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙nak keje baru...help me

Posted by kami zuzi ... at Friday, May 14, 2010
Reactions: 
1 comments Links to this post
tOlong saya...saya nak keje baru...

saya nak duk KG...dapat yang dekat2 ngan umah pun takpela... 
saya nak dekat yang tersayang saya... wa........

Mak, Abah, Alang, Uda, Kak Long, Ngah... tOlongla... nak cari keje...
Sayang... tolong.....

Ya Allah permudahkanla aku dalam mencari kerja baru Ya Allah...
tingkatkan ketabahan ku Ya Allah
Semoga kesabaran ku terbalas selama ini...

Friday, May 7, 2010

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙tOday is friday

Posted by kami zuzi ... at Friday, May 07, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
hYe semua
plan nak p genting tOday...
tak jadi...

replace tOmorrow "saturday" - maybe just jalan2 tak main...cOz, at 5.30pm shOuld be at bus statiOn genting... lalala...
hUrm... sedih gak, tapi takpela...
teringin sangat2 nak p... dapat jalan2 pun jadila...
tangkap gambO sana sini... haha... gile camera la katakan...

bUt tOnite INSYAALLAH... g stadiUm s.alam - watching fOotball : sel vs jOhor FC
yeay, fOr 2nd time, g stadium watching fOotball - can yell : ske ske...

bUt before gO tO s.alam...insyaAllah p sri Kota hOspital , Klang tO visit my adopt sis... accident... hOpe she fine tOday...
sO...now at office... lalalala...
gile entah FB takleh open... mesti ada yang blOck... kisah sikitla... hehe...
okla... selamat beramal...
09 May 2010 : Happy Mother's Day


Wednesday, May 5, 2010

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙perut ku rOsak

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, May 05, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
akibat tidak menjaga pemakanan... terjadi kerosakan di perut ku...

sOlution nye... adalah tidak bOleh makan pedas2... yang hOt n spicy juga...

perlu untuk bbrp hr sahaja... padan muka saya...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙jOb vacancy

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, May 05, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
di blOg saya ada link untuk jOb vacancy...
sO, sesape yang nak cari keje atau nak tahu update keje gOv baru... klik la yer...

bElah kiri atas symbOl NUFFNANG...

♥●•٠·˙yeah! ♥●•٠·˙
 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei