Monday, October 18, 2010

@-* aduhai.... nak rembat kasut pun cam seput jer...

Posted by kami zuzi ... at Monday, October 18, 2010
Reactions: 
erm...
aku nak beli wedges la... eh shoes ok... cam kat bawah nie... sebabnya my soulmate like... so, i also like... cuma kena dare la nak wear...coz i nie keding punye org... n tinggi...


but, to get something, must do something... haha.... gile betul...

tapi, kalau dapat yang gini punye lagi sweet la... tapi tula, memang niat nak cari yang kale merah...tapi takla macam yang kat atas tu.... ko nak jatuh ke .... hahahaha
macam nie kan sweet...


tinggi pun tak sangat...tapi, tinggi pun tetap takleh nak sama dengan my soulmate la... takpe... tak kisah pun... ngeeeeeeeee

erm...tapi ditengah aku menunggu hari itu...memang duit adalah sangat terlalu dan teramat la berharga...nak beli sepasang wedges pun sangat berkira2 ok...

pening pening.... terpaksa la kot lupakan hasrat itu...dan memang banyak lagi aku terpaksa tangguh untuk itu... yang penting selamat...

terima kasih kamu cuk........... ngeeee

nnt kita dah ada duit, kita beli ooooo..... 

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei