Monday, October 26, 2009

sAbtu & ahAd

Posted by kami zuzi ... at Monday, October 26, 2009
Reactions: 
salam kabare...

SABTU

xtvt saya dr pagi kul 7...
bangun2 siap2 g kelas...
haru la... sebab g kelas sendiri... bis duit banyak...
xpOla...

dear settin' mOtOr fOr cOmpetition
nasibla jd 3rD winner... cOngrats dEar

lik kelas kul 3.30 pm baru sampai KL dr serdang...
g sOgO...makan... lapa nak mamfOs...
makan sizzlin' je... sOwang lagi... layan je...

balik umah...dekat kul 4.15 pm

rehat2 jap... pastu 
jam 6.00 pm kua lik... g sOgO lagi da... & masjid jamek...


kua ngan my cOusin "cik eIma"


tak beli apa pun... sebab fUlUs takde...
tapi habis ckit kat masjid jamek...


g makan laksa...sebelum tu dear jumpa jap kami...katanya rindu...
 i like....hehe....sangat ngade2 ya...


pastu sambung jalan, g cuci mata...
beli bajula, beli brOOch la, beli shawl la, beli jam la....
tapi bukan aku yang rembat nie semua Ok...


pastu paling best kami berdiskusi dengan penjual brOOch in jawa....
best2... nak pecah perOt aku gelak...
aku tak bape nak xpErt sangatla... my cOusin very expert....
aku bOleh talkin', but nOt very faster lOr... hehe...
adus2..lawak tul...
but they frOm perak n us frOm selangor... bUt the jawaness lOghat nOt diff...


ingat nak g kG baru...tak jadi...


pastu balik la... takde yang menarik pun...


AHAD


tidO sepuas yang mungkin... memang best gilOs...
tidO... bangun... main hp.... buat nOte...basuh muka, gOsOk gg, makan cekedis...pastu tidO balik... ((tabihat buruk tul...)) pastu makan mage je....pastu iron baju semua siap2... pastu petang baru mandi... ((ish2....terOk betul...perangai busUk nOoo...kekeke))


nak kua tak jd...
jadi petang buat nOte...baring2..tidO....terOk2...


malam makan ... h/mate masak sUp ayam... sOdap...
ada plak h/mate aku yang tak makan sup ayam...sangat ke pelik... ada yang makan ngan rOti... sukahatila...yang penting kite hepi...hepi, hepi...

erm...dengan malas nak  g keje nie....


erm....curi2 jap tulang sebelum buat sebutharga lagi satu...


hari2 sebutharga, sebutharga hari2... harga sebut hari2....


okla.... bubye...
-hev a nice dey-

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei