Thursday, October 29, 2009

nak kawin, ada baby cOmey

Posted by kami zuzi ... at Thursday, October 29, 2009
Reactions: 

kenapa entry aku upe gaya ini?
nak kawin la... dream siOt nak kawin...
bOleh ke cakap pasal kawin kalau belum cukup syarat & langsung tidak punya persediaan?



bes ke kawin???
nantikan, kalau da kawin...ada baby...
bes ke ada baby???
mestila bes... cakap memang mudah, tapi... tanggungjawabnye sangatla besO kO tahu!

kalau girl, jadi ke isteri, jadi ibu, jadi nenek... aha! ke nenek tu... mOyang kali r
kalau boy, jadi husband, jadi ayah, jadi atOk... kIkiki...


camne agaknya kalau aku da kawin...
aku nak imagine pun tak gheti... sebab aku rasa kelakO la...
ade ke org nak haku nie...


"kena belaja masak dulu"
:: eleh... syarat mudah je tu... dah bOleh je masak, sedap tak sedap, jgn banyak kOmen... kalau malas, sume tak jadi sayang Ooi ::


jOm kawin kawan2...
bOleh ke pakat2 nak kawin sama2...
kO nie, pelik tul la... aku pelik ke???
biO le aku nak pelik... ada kO kesah! 


nanti ada baby... nak bg nama apa eik?
kalau boy : soleh ... kalau nak sedap... mohamad soleh
kalau gurl : solehah ... tambah ckit aji namoto... jadila siti solehah


takleh blah la kO zla Ooi... anak nak nama alim2...
tapi ibu dia... mak aih, memang takleh pakai langsung...
((kutuk diri sendiri nampak))
kikikikiki...


 mak aku suh aku kawin da...
mak aku kata "nanti kO da 30 sape yang nak kO"
huish!! mak aku... man man la... takkan la 3O... kalau 30 pun aku naik seram kOoo...
kalau jawapan artis "takde jOdoh lagi, kita tunggu dan lihat, berserah kepadaNya"
nGee........


k la...saje aku merapu... amik kesempatan jap...
sat g nak wat keje da...


nak kawin la...
tapi sebelum kO tengokla budget nak kawin...


wOw... tapi okla tu... tapi barang skang makin mahal...
sOoo pkla sendili ye...





2 comments:

saya_arief on October 29, 2009 at 2:35 PM said...

oit...
da ade calon nyer kew...??
kui..kui..kui...

omeinzla on October 30, 2009 at 9:45 AM said...

oit... erm, calon2nye... nantikan... aduhai... tak tahan ayat CALON2nye... macam ramai je nak kat haku nie... ngeeee

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei