Friday, October 30, 2009

papadOm

Posted by kami zuzi ... at Friday, October 30, 2009
Reactions: 


malam tadi sy tgk papadOm
gedix mulanya nak tengOk ke tak... jap nak, jap taknak...
aku pujOk... g pun... nGee...
tapi pujOk ape ke benda nye... mana ada...

cite da kua lama da... baru aku hegeh2 nak g tgk

bes cite tu...
dia kelaka, tapi banyak pengajaran la...

pengOrbanan seOrang ayah yang tiada tOlOk bandingnya untuk melihat anaknya tidak dilanda sebarang masalah...
even dah dewasa... 
tapi ada ke ayah yang wat camtu eik???
tapi abah saya tetap yang terbaik... mak juga...sayang mmuah!


cian kat ibu dia juga...
ayah dia pun... sampai kena tuduh la... ish2...

tapi kawan2 papadOm tu baik2... kunun macam cite 1 malaysia la... ada cina, india muslim and malay.... nGeee

tapi cam pOyO je.... endin' dia kelakO... nyanyi2 bOria penang la... pastu yang que haidar baju dia ada bear.... cOmel............. sweEt........lUcu........


g la tgk pada yang tak tgk lg...
tak bOrin', kelakO, mOral Of da stOry pun Ok... best la...



0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei