Tuesday, October 20, 2009

emergency

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, October 20, 2009
Reactions: 
salam

malam itu...

" bp emegency sakit jantung kena operate"

me : bp? bapa?

"bapa, ayah"

"abah kena operate, kat HUKM nie, macam dah teruk je..."

me : jgnla merepek...doa banyak2 k... yakin dia selamat


" entahla... erm, okla..nnt call back" - sedey je denga sore dia...

me : ok, take care tau...

aku pun terkejut gak... iso la gak... tapi yang hanya aku mampu adalah berdoa... da malam masalahnye.. kalau siang ckit, boleh la gagah ler aku nak menapak g HUKM sana...

nex mOrnin'

me : abah ok?


"abah ok...ada kat spital lg"

me : alhamdulillah, okla.. g sambung tido.. k bye...assalamualaikum

aku pun lega la... iso la gak, even im not anybody kat family mereka... tapi isola gak kalo jd apa2...

hope abah dia cepat sembuh...

doa banyak2 k... jgn serabut sangat k...

saya tahu keadaan kamu...

no wonderla kamu senyap je...

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei