Tuesday, October 20, 2009

math fOr management - make me....

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, October 20, 2009
Reactions: 
salam

tadi malam, entah apa kena ngan aku... aku pas2 maghrib solat tu... aku lepak2 jap, aku buka buku...


mmg intend dah la nak bukak buku math fOr management tu...
semangat nie...

study2... jawab soklan.. eksesais la... tak banyak...
wat2 nota.. tergendala dek kerana eksesais aku yang senang gilo tu pun amik berapa jam nak siap... mak aih! mmg da thp cipanzi aku... bukak radio..layan ERA FM...
ada C30...

sebab math takpe aku nak bukak lagu melayu... aku apa la
gi, melalak la lam bilik...

nyanyi2...tiap kali aku stress tak dpt jwb, aku nyanyi... gile kuat aku melalak... entah housemate aku tu...dengo ke tak tinge dia aku melalak tak tentu pasal... menjerit sana sini...

aku sms kwn aku... gelak2 macam Setan... masyaAllah...


cerita dia di add oleh GAY dan aku di add oleh LESBIAN... memang market makhluk tul... wakaka...ops! tapi takde cite lebey pun... kasi gelak lebey...

aku call kawan aku jap... plak dia wat2 macam tak denga... aku apa lagi "OKla... taknak ckp sudey"...

call dear jap...

me : smekom... wat pe?
dear : nak anta achik lik KEM... kat ne? wat pe?

me: kat umah, nga study, da nak gile da...
dear : heheh...jgnla gile... knp?

me : nie ha math nie... aduhai... kamu tulun la aja...
dear : mana pandai.. erm, k la... nak anta achik...

me : ok bye...take care..

da macam small histeria... wakaka.. dgn rambut tak bersikat...


tapi bukan begini OK... nie da stress tahap cipan... macam kelako la...

tabihat haku memang, lepas cempoo.. aku mls nak sikat... sikat pakai jari... wakaka... ala, bukan ada org nak tgk...


pastu aku jawab la soklan eksesais.. sekali aku da faham... aku jerit "yeay, yeay da dpt jwb"

ko bayangkan... macam anak itik tul aku...


pastu, aku usha soklan esemen aku... tengok pelik semacam je... ada punca kuasa, ada fraction, ada kuasa, hoh! macam2 ada... sekali aku nak wat, tak faham2 gak... mmg stress cipanzi h1n1 tul la... aku apa lagi... bukak balik buku, baca itu ini... kunun nak review la...

sekali tu..."o...camnie2 la..." -> ckp sowang2la...


sekali nak wat esemen Q... ha! hambik ko, satu habuk pun tak menjadi...
woi, ko tahu tak...aku da cuak kambing gak nie... nnt mcm ne nak jawab exam...

mr zool car 9... tulun la kami...

aku buka sistem OUM aku... nama dia LMS (learnin' management system)... sekali klik kat forum... ha! hambik ko....majority memang tgh blur tak tahu nak jawab camne... woi! aku pun la...

seram sejuk panas suam C..owt...........

akhirnya, aku pun da macam ngantuk... aku lay down...buka buku... tido jap... skali dear sms plak... layanla jap...lastly tido gak...

mula2 tido ngan buku... bgn jp tutup lamp..........

titon r......


alamak, sekali ada puting sekali da... kantoi kah??? gile apa isap puting da beso gajah elepent nie... wakakaka...

bile la gamaknye aku nak nyiapkan esemen aku yang hanya ada 6 Q tu... tapi susahnya Ya Rabbi...

woi woi... ko tulun aku woi...

STRESS............STRESS

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei