Monday, November 9, 2009

((ahad yang bingung))

Posted by kami zuzi ... at Monday, November 09, 2009
Reactions: 
ape kena plak nak bingung bingung
ke saya yang bingung

erm...
yela, mana tak bingung


saya punyela excited nak g beli kasut baru
alih2 tak dapat gak

citenye begini
semalam petang nak g mid valley
alih2 pk da petang, da la jauh, x jadi
sOoo
change gO tO times square
with my cOusin..

saya da bOsan tahap gile g times tu...
bukan ada benda sangat pun...
tapi g la juga, lagipun my cOusin ada cakap nak g sana...
jalan2 je kat lam times tu.


gO plak ke sg wang + BB plaza
cari my NOSE
adala 1 kasut berkenan di hati
tapi saya nie kan very fussy da persOn
pk2 balik
kalau beli, nak g keje, agak2 sakit tak kaki...
sayang sangat my kaki Ok...


sebab nak g keje kena naik jejantas la bagai
jaOh tahu!
nnt sakit kaki...
even cantik tapi... rOsakkan kaki... sO, tak jadi  beli
pastu terpk crOcOdile


dukla tanya kaunter, mana crOcOdile
that time kat sg wang lagi...
then, dia pun bagila instructiOn
dia kata "straight... then naik level 2 BB plaza... see 2 ekOr buaya"
saya ngan my cOusin memang tak tahu kat mana
jadi g cari fOllOw da instructiOn given
cari2 tak jumpa... tanya org, ada tak tahu, ada yang kata takde... memang takleh pakai Org kat sana... (GERAM NIE....................)

aku cakap kat cOusin aku "memang buaya darat betul"
aku da bengang, cari jalan keluar...


balik dengan tangan"0"

g kg baru makan...lagi baik


sOoo... petang nie kena usha kasut gak...
KLCC (NOSE) or JJ (cRocOdile)
i lOve my nOse... design fOr me One plz... but i want free... GILE AKU





penatla jalan
lelaki buaya darat... ngehngehngeh

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei