Saturday, December 12, 2009

** best juga hari nie **

Posted by kami zuzi ... at Saturday, December 12, 2009
Reactions: 
saya rasa hari nie hari yang paling best...
sebab saya rasa peluang masih ada untuk teruskan hidup...

hari nie melawa pergi ke umah uncle di klang... tapi takde la melawa sebab saya pun bukan lawa sangat..biasa2 je




seronok...siap bergambar kat bawah pelamin...hehe..gatai suda mari... nie saya ada uplOad gambar pengantin tu... 





pastu siap amik gambar pakcik tarian BALLE BALLE yang sangat sporting... tapi 2 org je yang nak bergambar...



pastu balik umah dapat calling from someone... not someone special...tapi happykan saya...

tOday is my best friend's birthday..mOhd faiq - 23rd


n nOw saya berada di kampung...walaupun hanya seketika..tapi kegembiraan, ketenangan berada di kampung amatla menyeronokkan...

sebelum g ke klang...my old friend frOm SAMUSKD call for discussion - REUNION at banting mcD...but i can't attend lOr... hOpe reunion yang akan dibuat nnt...saya dapat la pergi... tak saba Ok untuk itu...

whateve pun..saya sangat gembira hari ini dengan berita gembira itu... thanks ya fOr that invitatiOn... hOpe i can dO da bEst...

love today n fOrever

2 comments:

teddy_froggy on December 13, 2009 at 8:42 PM said...

hye sis....
gumbira sorng2 ea....
wink tuk kamoo ;)

omeinzla on December 14, 2009 at 2:20 PM said...

huip....erm..gumbira la juga..hope dptla... isau gak...tk wat preparation pun

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei