Monday, January 18, 2010

- - novel itu... tidak! - -

Posted by kami zuzi ... at Monday, January 18, 2010
Reactions: 
saya berasa amat sedih kerana tidak dapat memiliki novel itu semalam...
kenapa?

sebab budget tak cukup... buku itu ada hard cOver (RM79.90) and the Other one cover biasa (RM69.90) je.. 

hampir2 mendapatkannya...tapi saya tak mahu menghabiskan duit dia hanya kerana minat saya... (agak2 jahat...dah lama dah kata "yeay...bestnye awak bayarkan") tapi takpela... tak baik tau habiskan duit orang... kalau dia hadiahkan takpela...hekhekhek



terbayang-bayang diminda saya akan novel itu... nasib baik tak termimpi-mimpi...


hikhikhik...


novel itu adalah bertajuk "the bOok of tOmorrOw" 
sinOpsis adalah sangat best... sehingga lupa apa sebenarnya...
di bawah ini adalah penulis tersebut "cecelia ahern"




nOvel beliau adalah bergenre "women's fiction"... sO kalau ada cinta2 dia still ada like investigate la gitu... ala2 best la... BI dia OK... bagi saya yang agak teruk BI adalah OK la juga... bEngap2 alang ckit la jugak... hikhikhik...

akan ku miliki jua nOvel itu...cepat sebelum terlambat... 
di MPH jusco adalah lebih murah berbanding di BORDERS times square...hakhakhak


saya nak jugak..
semalam beli nOvel lain... 2 bOoks in 1





sebenOnye bukunye satu... di cari gambanye di Google tiada... agak murah beli 2 bOOks in 1... berbanding beli 2 buah buku...


baru je baca ckit... 
kat minda ni nak buku yang diatas sekali tu... ngehngehngeh...


apapun...thanx to my hOusemate -- dia yang jadikan hObi membaca ni as my new hObby... hikhikhik... menarik...



2 comments:

Ninie Fairuz on January 18, 2010 at 1:56 PM said...

mcm menarik..

selalu layan Danielle Steel..nak try ar baca writer ni plak..

omeinzla on January 18, 2010 at 5:12 PM said...

danielle steel... erm..antara novel dia apa eik... saya nie baru je nak menceburkan diri...lagipun sambil nak improve BI...

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei