Thursday, January 7, 2010

- - macam ne nak buat surprise??? - -

Posted by kami zuzi ... at Thursday, January 07, 2010
Reactions: 
bulan januari nie...
ada la 2 org yang kunun saya nak buat surprise...
tapi saya nie mana reti nak buat surprise...

hari tu ada wat surprise kat mak... tapi, alih2 tak jadi surprise...
kasihan betul la saya...

erm... apa hadiah nak bg pada besday mak ya?
lagi 1... apa hadiah nak bg pada besday kwn special eik?

my sis in law da ad somethin' gud fOr my mak... tapi secret ler...ngehngehngeh

3 comments:

teddy_froggy on January 7, 2010 at 2:06 PM said...

hahaha...
suprise ya kak...
urm...
x pndai gak nk suprise kn orng nie...hehehe

Ann-Wardrobe on January 11, 2010 at 12:29 PM said...

ur mum.
wat la delivery bunga&cake.
tut2 suh org delivery kan.

hadiah : hanbags.make up.batik&tudung.

omeinzla on January 11, 2010 at 4:51 PM said...

ann_wardrobe : erm, delivery bunga dan kek ke kampung, boleh ke? tak rosak ke? ada sape2 leh bagitahu kat mana tak nak wat camtu semua?

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei