Sunday, June 7, 2009

.:: zAmAn UnI dUlU ::.

Posted by kami zuzi ... at Sunday, June 07, 2009
Reactions: 
Salam

mAsih lagi ku ingat zaman aku kat UTM city campus KL dulu...
bIle ku terjah kembali pics ku ngan kawan2...aLamak! sedih je...

niE gambar aku kat pAngkor iSland - tEluk nIpah

aLa...bile lagi aku dapat bercuti ya...
** bEs g cuti au... dapat releasekan mind... **

^^ aCtually aku tak tahu nie kerana apa.. tApi yang aku tahu...time kami wat sNorkelling...aKu hampir pItam... n lEmas ... ini gara-gara sebelum sNorkelling kAmi wat "kAyak compEtition"... snorkelling pEtang jam 3. aKu sayang untuk tidak mEngikuti sNorkelling itu.. jAdi aku pun jOin la... aKu tahu, aku dah pEning.. uat je sNorkelling...kan kat dAsar... aKu dah menggigil.. maybe juga sebab ketakutan...thEn aku hampir lEmas... mUjur ada kAwan... aLamak! tapi segan sebab yang tolong kAwan lAki kElas aku... huhu...hehe :-)).... ^^

pAstu aku di bawa ketepi... dan Aku berdiri...tErkena la benda yang dAlam dAsar tu... shEll kot.. huhu.. bis terbelah.. aDa la sepanjang 3cm... siAp dengan pAsir mAsuk lAgi... kena kuarkan pAsir tu lagi... aDus!!! sAkit tul... pAstu bAlik ke KL jAlan tak betul... hAhA...

pAdan Muka zLa dengan kenAngan itu...

++ mY cLassmate... 3DDG UTMKL sEksyen 28 ++

-- kOrang mEmang best + sporting + kElako + seMuala... --
- lEcture kami kata, kami budak2 sPorting berbanding sEksyen 27 same course...coz diorang bUdak2 uLat bUku + sMart -

(tHanks to pUan bAtiah atas pujIan itu)
mmUah........

** 4 gAdis adalah kAmi rApat sEkawan **
fRom lEft (up) - nOriez, sHaznie, fYda
fRom lEft (dOwn) - buSzary, zLa
** 1 jEjaka itu...kAwan kAmi... menggedik nak pose sama plak... buszari oh buszarry ... **

++ nIe pArtner aku timE "kAyak cOmpetition" ... liHatla betapa aku keciknye... haha... nama dia sAmeer... acTually, kaMi memang di Gandingkan dengan pArtner lElaki semua.. disebabkan cUkup2 je Bilangan lelaki pErempuan... kaMi dapat nO. 2 ++

hEbat juga KaMi kan... aHakS!!

sAmpai sini sajela ya...
pEnat sudah...
lAgipun aku kena Kuar nie... p aMIk duit bYar sEwa..
da bApe haRibulan nie..

oKla.. aDios ...

bUbye..
wAssalam...

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei