Tuesday, June 23, 2009

.:: ApO kO bOndO lO nIE ::.

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, June 23, 2009
Reactions: 
cAlam cemua...
yAng sebenaunya aku dAh ngAntuk nIe...
tApi, aKu aMik mOOd jap... sEbelum cOn'd my iNtrOductiOn...
eH, bAru uDah sUbmIt iNtroDuctiOn aKu...

aku nAk leTak gAmbau jE...
kOwang nGok la yO...

pIc aTu..


- nIe nAmenye... bUdak ceNget ctUdy... bErselirat deNgan waYar2... nTah oTAk aKu pun mAcam tU kan... sebAb meMikir jO kojO nyO... hO hO... nIe aKu baRu paS nangis... pAstu, mR ajak g tengOk waYang... tUnggu pUnya tUnggu... lAma la bEnau... sAmpAi kemOt tUdung akU... paHtu... aMik bUku stUdy mEntaRa tUnggu sI dIa... cAm pOyo jO -

- nIe namOnyO budak tAk cUkup keCik... hAha... aKu la yang suh dIa masUk... nAsib muAt... kaLau kOyak... tAk tahula.. aKu akan berkOmprOmi dengan anak buAh aku nIe... dIam2 suda... hAha..uCu yang jaHat... hAhAha... sesuWey gitu -

- nIe aKu sUh tEddy aKu stUdy... dIa mEnUrut jE apa yaNg akU cAkap tAu... cEbab oTak aKu dah tEpu ngAt...baGus tUl wEi... mAk aKU yAng bG tEddy nIe... cAyang tEddy ngAt... mmuAHh -


- keGedikan kU uNtuk mEmakai cElemIn mAta bErcambah... hAhaha... aKu kepingIn banGet nAk wAt sPek nIe... tApi, saYang RM... hEhE... nTahla.. aKu rAsa Ok je... hehe... eRm... kOrang tEka, nIe akU rAgut cElemIn mAta cApe??? -

- nIe aMe iyE **bUbur cHa cHa** cEbuT bEtul2 aUw! hUhu... edAp ilE r... aKu bLi kaT cAfe PPj... cAntIk + cOmel... hEhe... cOlOurful... hEhe... nYang r mAm nI... hEhe... kowAng nAk ke?? bEli r sEndiLi... hAha... -

- aKu tAk tAhula.. kAki sApe nIe??? hAha... tNy tatAk yAnie... hAha.. nIe kegilaaNku teNgah menGGila... hahah... mAcam maJalah gIla-gIla.. tahu tak?? kAlau tak taHu... cIan.... kOrang tEka, kAsut sApe yang mInah kUrunG nIe rEmBat... haHa... senYap2 jE tau g tAu AkU... nAnti kAntOi susaH... Hehe... tEka lA eik -

- nIe 3 stiches aKu... hUhu... kAt ciKu kU... tIme jAhit tAk saKIt pun... fIrst tIme kenA jaHit... kAt HKL... cIan... paDan mUka aKU... yEla... dOc kaTa kalau tAk jahit... nAnti tErbuka... akU nIe dah lA kedIng... pLak timE injUred nIe yAng tEmpat dIjahit nIe... naMpak isI... plAk kena gOsok tIme nAk jAhit... bEst jE... rUgi aKU taK raKam... hUhu... bUdak nAkal meMang bEgitu -

- nIe lAgi saTu gEneRasi seNget... bAru daPat nO oNe dah ngEt... sesuwey lA ngAn uCu dia cenGet... hAha.. tApe... kIta sErupa... eH, cAme ke itE??? jAp nnt uCu nAnye kAt kawAn... ** aWan-aWan, ame aK iTe nGan dIa?? **... eRm.. kAwan kAta aMela... hehe... mAknaNye iTe muDa cAm aWak la... tApi sayAng... sEngeT... hAha -

uDah lA... aKu kEpenataN...
sOk paGi2 uDah bErangkat ke pUtar jAya... eh! pUtrajAya...
memang dAsar sEngEt...

oKla... dA............
mmuah.... celemeKom..

8 comments:

[M.u.N.E.y] on June 24, 2009 at 7:52 AM said...

sya tahu kamu rembat kasut sapa tu..hua..hua...
ai ni klau dtg putrajaya lg blh la kamu beli bubur cha-cha tu...

.:Y.A.N.I.E:. on June 24, 2009 at 9:10 AM said...

dah2 la zla jd senget tu..risau akak..ni pun dah berjangkit sikit..ala kasut tu yg kite wat gile kejap tu kan..haha..xpe tuan empunya kasut xmrh pun..haha

omeinzla on June 24, 2009 at 9:20 AM said...

sara cendol : erm.. kasut sape? gtaula nama dia?

omeinzla on June 24, 2009 at 9:20 AM said...

siti sifir : mana akak tahu tuan empunya kasut tadak marah...

.:Y.A.N.I.E:. on June 24, 2009 at 1:31 PM said...

ala setakat pinjam kejap je..xmrhnye..

[M.u.N.E.y] on June 24, 2009 at 1:58 PM said...

kasut mr.big boss rite...
huhuhuhu
mmng xda kileja la kowang ni...

omeinzla on June 24, 2009 at 5:48 PM said...

siti sifir : nasib dia takde blogkan.. kalau tak kantoi beb... hahah

omeinzla on June 24, 2009 at 5:49 PM said...

sara cendol : kalau nak tengok gile zla n yanie... nex month ... huhu... saksikan... hahah

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei