Thursday, June 4, 2009

.:: 15 Mei 2009 ::.

Posted by kami zuzi ... at Thursday, June 04, 2009
Reactions: 
Salam semua..

Kabare...(ngomong jowo...huh!)

Ada apa dengan 15 mei 09 nie??
Ntah! Kenapa ya....

Setiap tahun **15 mei** - my boss's birthday

That day, kami di BMSB..nakla wat surprise kat bos...hanya disebabkan kami isau bos tade waktu petang lepas sembahyang jumaat (kebetulan besday jatuh hari jumaat)...Jadi, aku suh kawan aku tanya bos...Kak yanie pun tanyala..."Bos ada tak petang nie?". Bos jawab.. "tade..."

Hendak dipendekkan cerita...menurut Project Manager kami... Bos kami takut kami wat kejutan pada dia... Kitorang bukan nak wat kejutan baling2 telur ke... "bos oh bos"...huhu

Alih2 petang tu..bos masuk...
Plak dia sedih (sebab kami tak wat surprise...)

Kena plak aku di chop sebagai "Adik lurus bendul... :-("
Aku pun dengan kak yanie, bincang punye bincang...then, dengan all staff...orderla Shakey's Pizza (my boss's fevret)...

Kami order

**Shakey's sensation - Large**
**Whole Lotta Chicken - Large**
+
** Orange & Soda F&N **

++ Gambar nie maybe complete ... yang banyak slice tu sensation, yang 1 slice at the back tu whole lotta chicken + dengan orange n soda as soft drinks ++

-En hassan baca doa-
Pastu semua makan dengan hepinya...kenyangla petang tu...

Bos pun say ** Thanks** kepada kami semua...

** Semoga BMSB terus sukses **


2 comments:

.:Y.A.N.I.E:. on June 9, 2009 at 10:54 AM said...

penat kan zla melayan karenah dieorg ni..xthn bila en hasan baca doa.haha..gud luck to BMSB

omeinzla on June 9, 2009 at 11:05 AM said...

haah..tak tahan i tau... hu..macam baby beco la plak... tapi tapela... cecekali...dua kali??? ho ho ho...

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei