Tuesday, June 16, 2009

.:: drAg mE tO hEll ::.

Posted by kami zuzi ... at Tuesday, June 16, 2009
Reactions: 
Assalamualaikum...

** nIe ha nAk duk ciTe pAsai -- drAg mE tO hEll -- **

tAjuk dia memAng menyEramkan... sesuwey la ngAn jAlan cEritA dia yaNg amAtlah mEnyeraMkan... + nAk buAt akU crying

** dEngan wAtak --nEnek tUa niE ha! ... aPe ke nAma pUn aKu tAk tAhu.. memang meNjadi bEtulla...


** nIe ha dIa.. aKu mEmang dA 3 hari dUk teringat ja.. lEpas je tEngok, lIk umah tidO tAk tutup lAmpu... mR aku jAdi mAngsa masa tengOk ciTe nIe... hAhaha...

++ tO mR - tHanks ya prOtected mE thrOugh uR swEater... hAha.. ++

nIe pulA tiMe nEnek tUA tu "beGging"... pAstu tEtibe dia mAcam rAsuk perempuan tU pulA... menakUtkan..

nIe pulA... tIme perempUan tu kat "cAr pArk"... nEnek tU mUncul... gIle sEram + jIjik pun adew... tHriller tUl la cIte nie...


nIe puLa tIme tIdo... tEtibe peRempuan tu mCm mImpi... tIbe2... nEnek tUA tu aDa kT sEbelah dIa... tErus nEnek tUa tu tErkam... gIgit mUlut pErempuan tu... pAstu kUa apA ntAh...



nIe plAk diOrang wat "sPiRit"... wo ho... yAng sCene nie memaNg menyEramkan... nAk nangis aKu diBuatnya... mAcam rEal... lAgi2 wAtak tUkang tiLik (rAmbut yanG mAcam aFro cKit bErjambAng tu...) dEngAn yAng mAkcik (rAmbut tak baPe nAk pAnjang sAngat tu...) tIme jugA adA gOat....


nIe yAng dA sCene nAk eNding tApi tAkla lAgi... pErempUan nIe... dia kOrek kUbuR orAng tUa tu... uNtuk bAgi "bUtton yAng nEnek tuA tu sUmpah - dAlam eNvelope" - sO tHat sUmpah jAhat tU keMbali pd nEnek...



tEtapi, rUpanya... pErempuAn tU tersalah eNvelope.. sO... sCene sEterusnya... tEngokla sEndiri...

cErita nIe yAng paLing sEram sElain dUlu cErita "sHutter - tHailAnd" yAng aKU pernah tengok... tU puN memang sEram gIle lA....

sO, aPa lagi... tOntOnilah "drAg mE tO hEll"

sElamat mEnontOn...
p/s : sEdiakanla pEnutUp mAta bAgi saPe yAng keCut deNgan sEram... hAha... bAwa tUtUp kuali pUn leh gAk.. lEgap cKit... tAkdela lUtsinaR... hAha..

oKla... aDios beBeH...

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei