Sunday, June 7, 2009

.:: mr & ms cUtE ::.

Posted by kami zuzi ... at Sunday, June 07, 2009
Reactions: 
sAlam

hAti aku tengah bersedih di kAla ini...
jAdi aku gembirakan hAti aku dengan gAllery ku lam lAptop nie...

tIbe2 aku terpana paDa phOto ini..
tEringat kIsah lAma yang mEnarik...

tItle nie kAmi dApat dAri classmate kAmi timE kAt 3ddg sek28 UTMKL pd mAkan mAlam las sem = las year kami d UTMKL...

kAmi sekelas buat aWard like mr & ms mUrai, mr mAskulin, ms fEminin, mr & ms cUte dan bAnyak lagi... tak ingAt da...

tIbe2 adalah nama aku kEna aNNounce bagi kategori ms cUte... enTah...mAcam nAk gElak bEst... huhu...
mr cUtE pula hafidz... tApi dia mEmang cutEla...

so, bawah nI, gambar sehaRi selEpas mAkan malam... lAm kElas...coz tIme diNNer tak ingAt nak snap plAk saMa-sAma...

hehe... lUcu la...

tHanks to All mY fRiends...lOve u aLl...

nIe plAk aku time di bg cErtificate... bUdak2 kelas aku yang wat... heHehe


UTM KL baNyak kEnangannya...


2 comments:

.:Y.A.N.I.E:. on June 9, 2009 at 10:51 AM said...

tingat lak zaman2 kat utmkl dulu..nape akak xpernah jumpe zla ye?hmm..soalan yg xmsk dek akal.haha

omeinzla on June 9, 2009 at 10:53 AM said...

entah...jumpe ke aku? eh, entah...nnt sy tanya xbf saya.. knp kami tak pernh jumpa???
akak batch bape? hehe..

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei