Wednesday, August 25, 2010

@_@ Empress Hotel Salak Tinggi - bunuh diri...

Posted by kami zuzi ... at Wednesday, August 25, 2010
Reactions: 
salam
24ogos2010 - selasa
kami tanpa plan pergi berbuka puasa di Empress Hotel Salak Tinggi
okla...not bad...
RM46nett/person

erm..special sebab kerusi untuk dua org...hehe...
cuma 2pasangan jer...yang lain semua secara berkelompok...
ala, bukan nak cite pasal nie...
pastu meja penuh dengan makanan...makan tak ingat akhirat...
kul 8 baru p solat maghrib...masyaAllah
menu yang diambil antaranya...walaupun tak ingat nama sangat:-
lamb chop, crab + prawn + fish bakar, nasi grg ikan masin (bukan masin, malah manis...), sayur apa ntah, kacang buncis+udang, kepah bakar, hotdog, kepak ayam, sup ayam kampung, dessert yang comel2..., ABC, air sirap selasih, air mata kucing, air soya, air sarsi, ulaman2... terung, bendi. telur masin, salad buah, coeslow yang terbaik sekali... kerabu perut, kerabu apa ntah lagi satu, tempoyak, sambal belacan...

tu je kOttt, ada lagi lain, tadak larat mau makan...
pastu lepas solat maghrib... kuar la kan..dah selesai semua...
sekali tengok org ramai berkumpul kat belakang hotel..takdela belakang...macam kat tepi... takdela kecoh sangat...
pastu tak puas...so, kami p tengokla kenapa...upenyeeeeeeeee...

ada KEJADIAN BUNUH DIRI.. menurut org ramai....chinese from Unity College...sebab musabab tak tahu... tapi kami tak sempat nak tengok mangsa...sebab dah dibungkus untuk dibawa ke hospital...apa yang kami boleh nampak hanyalah darah...
scary gak...first time tengok gitu...

agaknya kenapa la eik dia bunuh diri...dari tingkat bape belas la tu...hati kering sungguh... masalah apa la agaknye yer...

tapi tak masuk berita pun lagi...erm, liputan pun tak buat...
itu yang nak diceritakan la...hehe

duk menggedik plak nak buka kat hotel...pasnie nak try kat tepi tasik putrajaya la..macam best jer....RM RM RM... kiok!

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei