Sunday, July 26, 2009

*+* tAk fAHam & tAk sEdar & bEncI *+*

Posted by kami zuzi ... at Sunday, July 26, 2009
Reactions: 
sAlam...
hAri nI ... 26 jUlai 09 - ahAd

aKu wAt gIle dAh...
jAm 5aM akU dAh tErjAga - keJutkAn mY dEar...
jAm 6.10aM aKu dAh bAngun uNtuk sIap g cLass... plAk tU cUacA sAnGatlA mEnarik... hUjan lEbAt... nAk tAk nAk... aKu g cLass... lAgiPun lAs tUtOrial... sAyang tAk g...

dEnGan pAyuNg da nAzaK..
aKu gUna jEla... sEkaLI tU... pAyung tU kEatas... hAhA...
nAsiB pAgI lAgi... aKu sEmPoi jeLa...

lAgiPun bAb2 g cLass nIe aKu xCitEd ckIt... eVen aKu saNgAtla sLeepY lAm cLass...
aT leAst aKu dApat iNpuT yAng bErgUna fOr mY fUtUrE n fInaL eXam (kLu2 yAng meNarik...)

jAm 2.30pM aKu kUA kElas...
tOdaY keNA lIK sEndirI cOz dEar taDe...it's Ok... dOn't wOlli b hAppI...

kUnUn nAk g mEdaN maRa nAk cUcOk RM RM RM... tApi cUacA sAngatla pAnas... tAk jadI la...
bUt, aKu g ke SOGO - nIat nAk lUnch... mEmang dA lApa tAhap melaMpau...

kUnUn nAk mAkan dI fOOd cOurt dIa... sEbab dA lApa nGat... fAst fOOD dA bOsaN...
nAik pUnyEla aTAs... oRg... mAk aI! mAcam aPe je...tEnsiOn sAnGat...

aPala diOraNg nIe... shOppiN' jE...
aKu pUn taK fAham... nAik pEnIng aKu dI bUatnYA...
bIAla dIOrang... aKu sKe gAk shOppin', tAPi kAlau dA ramaI... tAkdE dAya lA... pEning...

pAstu aKu Pun uShA kat bAwah pLak... tEnGOk fAst fOOd eVen taK seleRa... tApi fUll...
" HATE THAT SITUATION " - evEn dA jAm 3.00 pM...

lAstly, las chOice ... g kEdai "fOur lEave bAkery"
mKn rOti jE... bIs cIte...
mAkan tIme tUnggu LRT AMPANG...

bAlik sAmpAi umAh sAMbunG mAKan...
tApi sAkit kePAla...
tUka bAju... deCide tidO...
nYenYak sAmpai tAk inGat dUnia...

sIap aLarm jAp 18:15...
aLih2... aKu tErjAga bIliK gElaP...
aKu tErkeJut ingAt dA paGi...
tEngOk jAm dah 19:47...
aKu pUn tErkEjUt... iSh! pAgI ke mAlam...
sEbab mAMai kAn... aLih2... tEngOk cAlendAr plAk... suNdaY laGi...
bEtOl lA nIe.. aHad lAgi... mAlam lA... nOt In dA mOrnIn'
tApi kALu bEtOl dA mOrnIn... aKu wAt jAhat la... sKip kEje... hAhA.. bLi mC ke...(eVen tAk rEtI) HahAH...
cUak lEbEy bEB... pAdAn mUka Aku tidO waktU sEnjA... hEHe...
lEtIhlA... mEmaNg tAk lArat...

nAsib tAde sApe yAng kAcO...
kLAu tAk... mEmang gOram lO jAwabnYe...

aKu rasA nAk cUtI jE sOK...
bAdAn dA sAkiT2...
bEncI tUl lA...

oKla... aKu nAk fInd fOr iNfOrmaTion la...
bUbye...

dA dA...

wAssaLAm...

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei