Sunday, July 12, 2009

*+* hAppy Or sAd *+*

Posted by kami zuzi ... at Sunday, July 12, 2009
Reactions: 
sAlam sEMua...

11 jUlai 2009 - sAbtU

bAngun 12:30 ....midDay... hAha...
wEEkend la tIme akU nAk tOpuP seMula tIdO kU...

epIsOd kEje aKu mEmang tAk sKe sEntUh wEEkend...

sOrry mY fRens cOz nOt pArticiPate u aLL fOr "kAraokE"...
aKu tAk beRapa sANgat dEngan "kAraOke" nIe...
jEjak pUn tAk pErnah...

rAmai aJak tApi, mEmang tAk termAkan pUjukAn lAgila...
sOrry fRenz...

sO aPa... aKu sUrf tEnet kaT umAh...
tIdo sAmpai kUl 20:00...
mEmang syOk gIle la tIdo...

pAstu kUa mAkan...

nIe aKu mAlas nAk sTudy...

12 jUlai 2009 - aHad : kElas lA plaK...

hIdUp akU aGak tEnsiOn di+ deNgan kEje yAng semakIn beRlambAk...
dEngAn cUti yAng nAk hAbis...

aKu tRy mUlut kE mUlut uNtuk dApAtkan cUti withOut rEcOrd... tApi tAk bErjAYa...
hIdUp aKu tIred sAngaT...

pLan nAk g hOlidaY pUn tAkleH naK kATala... sEbab cuTi dAh tAkde... adA pUn uNtuK eXam...

rAYa mEmaNg tAk cUti lA kOt... sO sAd...

tEnsIOn............
hEpI ckIt jE kOt..............

+++ tAk sAbO nAK bIs bElAja +++
aKu kEna bIskan bElaJa aKU...
nEx wEEk aKu kEna sTudy sAmpAi tAK lARat la kOt...
kAlu kenA lIk mAlam...
bIslA pOintEr aKU...

tEnsiOn!


oKla... aKu nAk tiDO...
bYe...

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei