Friday, April 9, 2010

^^^ mOod eXam + mOod x sihAt ^^^

Posted by kami zuzi ... at Friday, April 09, 2010
Reactions: 
mOod exam bile nak habis nie...
tak saba nak tidO dengan amannya...
nak tidO tanpa ada buku bersepah disisi tilam dan teddy bucuk2ku...
13 april 2010 nie tamatla suda exam untuk sem ini...

kepala sakit... diserang ke"gastrik"an plak...
cObaan...

esok, 10 april 2010 - ada paper... management... ni namanya repeat paper... pertama kali dalam history hidup sayala... tak pernah la... 
isau la juga...
repeat je dah kena bayO rm100... belum lagi bayO papernye...

duit duit, di mana kau duit...
eh, nak buat pelaburan la kat public mutual... mari kawan2 sama2la kita melabur untuk keuntungan masa depan...

mari semua...kita berdansa...aduh! nyanyi plak...

0 comments:

 

KamiZuzi SweetCraft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei